Војна парада 2014
 
10.10.2014

Обавештење о обједињеним акредитацијама за 16. октобар 2014. године


Обавештавамо вас да је процес акредитација за праћење војне параде обједињен са акредитацијама за посету председника Руске Федерације ради лакше организације рада 16. октобра 2014. године.

Напомињемо да ће све акредитације које сте претходно послали на info@mod.gov.rs бити уврштене у обједињени регистар акредитованих медија за праћење војне параде и посете председника Руске Федерације.

Уколико се до сада нисте акредитовали, списак екипа са потребним подацима можете послати на мејл Службе за сарадњу са медијима председника Републике Србије akreditacije@predsednik.rs.

Акредитација треба да садржи:
- име и презиме,
- дужност у редакцији,
- број личне карте и
- ЈМБГ сваког члана екипе.

Упутство за стране медије:

Представници медија из иностранства, пре акредитовања у Министарству одбране, морају да имају сталне или привремене акредитације Министарства културе и информисања Републике Србије.

Образац за акредитацију налази се на линку:
http://www.kultura.gov.rs/en/informisanje-i-mediji/akreditacija-stranih-novinara

Контакт телефон службе која издаје сталне и привремене акредитације у Министарству културе је +381 11 3345 415. Особа за контакт је Ана Скочић (ana.skocic@kultura.gov.rs).

Након акредитације у Министарству културе, потребно је на имејл Службе за сарадњу са медијима председника Републике Србије akreditacije@predsednik.rs послати следеће податке:

- име и презиме,
- дужност у редакцији,
- редакција,
- број сталне или привремене акредитације издате у Министарству културе и
- њен рок важења.